Tietoa palvelimesta


Puuhamaailma on alunperin vuonna 2016 perustettu Suomalainen Minecraft-palvelin. Suuren suosion saavuttanut palvelin oli auki kaksi vuotta, jonka jälkeen se siirtyi vuoden mittaiselle tauolle. Uudistunut Puuhamaailma 2.0 avasi jälleen ovensa joulukuussa 2019. Pääpelimuotona palvelimella toimii survival. Erittäin kokenut ylläpito, vahvat antigrief- ja anticheat-pluginit takaavat, että pelihetkesi Puuhamaailmassa ovat mahdollisimman mutkattomia. Teemme palvelimelle lähestulkoon viikottain päivityksiä, taataksemme kävijöillemme parhaimman mahdollisen käyttäjäkokemuksen.

Mitä siis vielä odotat, hyppää palvelimelle!


Palvelimen tila: Ladataan..

Ylläpitomme
Omistaja

Kopo942

Omistaja

Kuikkis

Admin

Tinja1432

Äänestä meitä


Äänestämällä autat Puuhamaailmaa saamaan näkyvyyttä palvelinlistoilla. Tällä tavoin pelaajayhteisömme kasvaa. Samalla voitat myös upeita palkintoja palvelimellamme. Muista siis käydä äänestämässä päivittäin! Pääset äänestämään klikkaamalla alla olevia linkkejä.

Psst! Käy myös seuraamassa meitä Instagramissa @puuhamaailma.

Puuhamaailman verkkokauppa


Oletko jo käynyt tsekkaamassa uuden verkkokauppamme?
Verkkokaupastamme voit ostaa esimerkiksi VIP-arvoja palvelimellemme sekä tukea palvelimen toimintaa lahjoittamalla. Klikkaa alla olevaa nappia päästäksesi shoppailemaan!

Discord-serverimme


Puuhamaailmalla on myös oma Discord-serveri, jossa voit keskustella muiden pelaajien kanssa. Discordistamme löytyvät myös esimerkiksi muutosloki, uutiset ja bugi-ilmoitukset. Myös tukipyyntöjen sekä unban-hakemusten lähettäminen tapahtuu Discordimme kautta.

Puuhamaailma